VR Hungary

Egy új valóság kapujában

Érezd a ritmust!

2016. január 29. 21:21 - bluntelk

Az Audioshield-ről pár szóban

Ismét bővült a HTC Vive-ot támogató játékok listája, ezúttal egy ritmusjátékkal, az Audioshielddel. Az alkotó, Dylan Fitterer nevéhez köthető az Audiosurf nevű, sokak által ismert és szeretett ritmusjáték is, aminek több elemét felfedezhetjük az újonnan megjelent produktumban is. 

Bármikor betölthetjük kedvenc mp3 formátumú zenéinket, illetve a jövőben Soundcloud támogatás is várható, és kezdődhet is az őrület! A játék a zenét felhasználva készíti el a pályákat. Amellett, hogy a nehézséget manuálisan is állíthatjuk természetesen a zenénk üteme is nagyban befolyásolja azt. Az ütemnek megfelelően közelednek ugyanis felénk narancssárga vagy kék gömbök, amelyeket blokkolnunk kell a két kezünkben lévő, megfelelő színű pajzsokkal és néha előfordul lila szín is, ekkor kombinálnunk kell két pajzsunkat.

A virtuális valóságba ültetett ritmusjáték sokkal nagyobb élményt jelent a játékos számára, hiszen az ütemre kell mozognia teljes felsőtestével, nem csak gombokat nyomogat. Itt jegyezném meg, hogy az Audioshield azoknak is tökéletes választás lehet, akiknek nincsen túl nagy helyük a room scale-hez, hiszen a játék nem igényli azt, a használónak csak egy helyben kell állnia és kezeit kell használnia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr718330712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása