VR Hungary

Egy új valóság kapujában

Elcsábította a VR a Vine-főnököt

2016. január 26. 17:30 - bluntelk

Nehéz időket kell megélnie a Twitternek, hiszen több kulcsfigura, pl: a vezető beosztású Kevin Weil és Katie Stanton is bejelentette távozását a cégtől, erősítette meg Jack Dorsey társalapító. Jason Toff, a Twitter tulajdonában álló, sokak által ismert videószolgálatatásnak, a Vine-nak az általános menedzsere pedig egy Twitter üzenetben jelentette be: csatlakozik a Google csapatához, hogy a virtuális valóságon dolgozhasson. Rövid indoklása szerint rengeteg izgalmas potenciált lát a VR-ban.

A Google által piacra dobott Google Cardboard, amely gyakorlatilag egy kartonból összehajtogatható, ultra-olcsó VR szemüveg, ami telefonunk képernyőjét használja ki, valóban rengeteg potenciált hordoz magában, hiszen rengeteg emberhez eljutott már most is és jelenleg ez a legkönnyebb módja belekóstolni a virtuális valóságba. (Meg kell jegyezni azonban, hogy az Oculus Rift vagy akár már a GearVR is jóval magasabb szinten áll, az élmény gyakorlatilag összehasonlíthatatlan.)

Meglehet, hogy a Vine jövőjét ugyanúgy, ahogyan az elemzők összességében a Twitter jövőjét, rizikósnak és homályosnak láthatta Jason. Igaz, hogy rengetegen használják és népszerű a közösségi oldal, azonban ezt csak nagyon nehezen tudják pénzre váltani. Ezt jelzi az is, hogy a Twitter árfolyamok mélyponton állnak, hiszen a befektetők bizalma és türelme fogytán van.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr638318066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása